"HA NEM VAGY KÉSZ VÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDEN, NEM LEHET SEGÍTENI RAJTAD."   (Hippokratész)
Hírek
Nyári napközis tábor Lyukóvölgy-Gulyakúton idén másodszor
2014.08.09.
2014. augusztus 4. és 8. között lezajlott idei második nyári napközis táborunk is Lyukóvölgy-Gulyakúton. Ezúttal tematikus hetet tartottunk, és a jókedvű játék mellett a "biztonság" adta a tábor alaptémáját, pénteken pedig családi napon avattuk fel az új focipályát. Részletek a "tovább"-ra kattintva.

Ennek jegyében a rendőrök a biztonságos közlekedésről, a katasztrófavédelem tűzoltói pedig tűzbiztonságról beszéltek a gyerekeknek, "emellett egészségkuckóban" az egészséges életről, vagy a kábítószerek veszélyeiről is hallhattak a fiatalok.

A tábor zárónapjára, péntekre a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) szervezett családi napot. Az általuk tartott betonozó képzés gyakorlati részeként ugyanis elkészült egy focipálya a Lyukói Közösségi Ház udvarán, ami mostantól biztonságos körülményeket nyújt a sportoláshoz.
A családi napon ezt Bojtos Zoltán, a TKKI Miskolci Igazgatóságának vezetője avatta fel, majd egy különleges futballmérkőzés következett. A helyi lakosokból verbuválódott válogatott a rendőrök csapatával csapott össze. A barátságos mérkőzés gólgazdag 5-5-ös eredménnyel zárult, azonban a mindent eldöntő büntetőrúgásoknak köszönhetően a lyukói válogatott lett 2014 bajnoka! Ezúton is gratulálunk nekik.

Emellett megkapták díjaikat a "mini foci vb" helyezettjei is - nálunk egy brazil - argentin döntőt követően az előbbi csapat lett a világbajnok. A finom ebédet (gulyáslevest) a "házi tündér klub" asszonyai főzték, és senki sem maradt éhes.
A gyerekeket továbbá mutatványosok szórakoztatták, majd délután családi vetélkedő zárta a napot, amin remélhetőleg mindenki nagyszerűen érezte magát.

Ezúton is köszönjük konzorciumi partnerünknek, a TKKI-nak, hogy megszervezte a családi napot, valamint külön köszönet illet mindenkit, aki hozzájárult a nap és az egész napközis tábor sikeres lebonyolításához!

 

Képek